آزمون‌های یازدهم تا سیزدهم دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در همدان، مرکزی و لرستان برگزار شد


آزمون دستیاری حقوقی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در نوبت‌های یازدهم تا سیزدهم برای استان‌های همدان، مرکزی و لرستان طی روزهای شنبه، یکشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه ۴، ۵، ۷ و ۸ مرداد ماه، به ترتیب در همدان، اراک و خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون، یازدهمین آزمون از سلسله آزمون‌های کشوری با هدف ارزیابی متقاضیان حوزه‌های قضایی همدان به صورت حضوری در بستر سامانه آموزش مجازی کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی روزهای شنبه و یکشنبه ۴ و ۵ مرداد ماه در دفتر خدمات الکترونیک قضایی محمدرضا دهبانی به شماره ۹۳۳۳۰۰۰۱ در شهر همدان برای کاربران حوزه‌های قضایی همدان، فامنین، ملایر، زند، کبودرآهنگ، نهاوند، بهار، جوکار، تویسرکان، رزن، اسدآباد و صالح آباد در ۸ گروه با نظارت و همکاری سیدامید حسینی نماینده معاونت فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری کل استان همدان و محمدرضا دهبانی نماینده مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی این استان انجام شد.

همچنین آزمون در نوبت‌ دوازدهم برای استان مرکزی به صورت حضوری در بستر سامانه آموزش مجازی کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی روز سه‌شنبه ۷ مرداد در شهرهای اراک، کمیجان، زالیان، ساوه، دلیجان، تفرش، نوبران، آشتیان و خمین در ۴ گروه با نظارت و همکاری ملک محمدی معاون فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری کل استان مرکزی و رضا شعبانی نماینده معاونت فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری این استان و محمدرضا علیپور نماینده مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان مرکزی برگزار گردید.

سیزدهمین آزمون دستیاری حقوقی خدمات الکترونیک قضایی هم روز چهارشنبه ۸ مرداد ماه در شهر خرم‌آباد به میزبانی دفتر خدمات الکترونیک قضایی روح‌الدین محمودیان به شماره ۹۶۳۲۶۰۰۳ برای کاربران حوزه‌های قضایی خرم آباد، الیگودرز، دورود، الشتر، چگنی، ازنا، کوهدشت و رومشکان در ۵ گروه با نظارت و همکاری عبدالمحمد بهرام سَری نماینده معاونت فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری کل استان لرستان و روح‌الدین محمودیان نماینده مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی این استان برگزار شد.

خاطر نشان می‌سازد، این آزمون در بستر سامانه آموزش مجازی کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به نشانی: lms.kdke.ir به صورت حضوری تاکنون برای استان‌های ایلام، تهران، کرمانشاه، کردستان و گیلان در سال گذشته در مرحله اول انجام شده و در سال جاری هم قم، قزوین، البرز، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، فارس، همدان، مرکزی و لرستان این آزمون را برگزار کرده‌اند و به‌زودی، استان‌های بعدیِ میزبانِ، اعلام خواهند شد.

شایان ذکر است، خانواده بزرگ کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از مردم برای مردم» در قالب بیش از ۱۳۰۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضایی، همواره مشغولِ خدمت‌رسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.