هوشمندسازی و استفاده حداکثری از فناوری‌های جدید از اولویت‌های قوه قضاییه است

رئیس قوه قضاییه هوشمند سازی و استفاده حداکثری از فناوری‌های جدید را از جمله اولویت‌های قوه قضاییه برشمرد و گفت: این کار در جلوگیری از فساد، شناخت مشکلات، کوتاه کردن فرایند‌ها و کم کردن هزینه‌ها تاثیر زیادی داشته است.

به گزارش روابط عمومی کانون به نقل از خبرگزاری میزان_حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه امروز در ابتدای دیدار مسئولان و جمعی از کارکنان قوه قضائیه با مقام معظم رهبری، در گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات مختلف این قوه، تعامل و همکاری با سایر قوا و همچنین نخبگان و قشر‌های مختلف مردم را بی‌سابقه عنوان کرد و گفت: محصول این نشست‌ها تشخیص و تعیین اولویت‌ها و اتخاذ راه‌حل‌های مورد اجماع برای رفع مشکلات بوده است.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای هوشمند سازی و استفاده حداکثری از فناوری‌های جدید را هم از جمله اولویت‌های قوه قضاییه برشمرد و افزود: این کار در جلوگیری از فساد، شناخت مشکلات، کوتاه کردن فرایند‌ها و کم کردن هزینه‌ها تاثیر زیادی داشته است.

شایان ذکر است، خانواده بزرگ کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضائی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضائی، از مردم برای مردم» در حدود بیش از ۱۲۰۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضائی، همواره مشغولِ خدمت‌رسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.