برگزاری ۱۹۲ جلسه دادرسی الکترونیکی در یک ماه در دادسراهای استان البرز

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با تشریح اقدامات انجام شده در زمینه توسعه دادرسی الکترونیکی، گفت: فقط در دی ماه، ۱۹۲ جلسه دادرسی به صورت الکترونیکی برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی کانون و به نقل از واحد خبر «مافا» قوه قضاییه، حسن مددی با تببین سیاست‌های دادگستری کل استان البرز به منظور افزایش موارد دادرسی الکترونیکی، اظهار کرد: برگزاری جلسات دادرسی‌ها به صورت الکترونیکی در چارچوب پروتکل‌های ابلاغی و تلاش برای حفظ سلامتی همکاران قضایی، اداری و اصحاب دعوا در شرایط شیوع ویروس کرونا یکی از تاکیدات رئیس کل دادگستری استان البرز بود که زیرساخت‌های مرتبط بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی قوه قضاییه ایجاد شد.

وی با اشاره به اینکه توسعه دادرسی الکترونیک به منظور شکل گیری دستگاه قضایی هوشمند یکی از گام‌های مهم است، گفت: بدین منظور و با توجه به ظرفیت قانونی موجود در اجرای مفاد ماده ۶۵۹ قانون آیین دادرسی کیفری و همچنین با هدف جلوگیری از تضییع حقوق طرفین دعوی به خصوص زندانیان، با همکاری معاونت آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان البرز و سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی تربیتی استان البرز، سیستم ویدئو کنفرانس جهت ارتباط دو طرفه قضات با مددجویان در داخل ندامتگاه‌ها از پیش از شروع کرونا در استان راه اندازی شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز ادامه داد: آمار مربوط به انجام فرآیند دادرسی در در دی ماه سال جاری در سطح حوزه‌های قضایی استان، نشان می‌دهد ۱۹۲ جلسه دادرسی به صورت الکترونیکی برگزار شده است.

بر اساس این گزارش، خانواده بزرگ کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضائی با شعار “دفاتر خدمات الکترونیک قضائی، از مردم برای مردم” در قالب بیش از 1200 دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضائی، همواره مشغول خدمت‌رسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.