بازدید رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از زندان مرکزی استان اصفهان/نشست با مدیران ارشد پزشک قانونی استان اصفهان با هدف بهره گیری از فناوری اطلاعات

نشست مدیران ارشد پزشک قانونی استان اصفهان با رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه همزمان با سفر استانی رئیس قوه قضاییه به این استان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون به نقل از خبرگزاری میزان_ در جریان سفر استانی رئیس قوه قضاییه به استان اصفهان نشست مدیران ارشد پزشک قانونی این استان با رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه برگزار شد.

 در این نشست رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه‌ قضاییه با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های نوین زمینه ارائه خدمت بیشتر به فرایند‌های قضایی را فراهم کرده‌است تاکید کرد: دستورات لازم برای تبادلات الکترونیکی پرونده‌های پزشکی میان پزشک قانونی اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی این استان صادر شد.

محمد کاظمی‌فرد در ادامه از رفع مشکلات برخی موضوعات مرتبط با فناوری در سازمان پزشکی قانونی استان اصفهان خبر داد و گفت: مشکلات مرتفع شده زمینه ارائه خدمات با کیفیت‌تر و بیشتر را با استفاده از فناوری اطلاعات فراهم می‌کند.

 رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه همچنین از زندان مرکزی اصفهان بازدید کردند. در این بازدید از زندان مرکزی اصفهان  راهکار‌هایی برای ارتقای دادرسی الکترونیک به مسؤلان مرتبط داده شد تا با بهره‌گیری از آن‌ها زمینه رشد دادرسی الکترونیک فراهم شود.

دادرسی الکترونیک شکل نوینی از دادرسی در جهان است که بر مبنای رعایت حقوق شهروندی صورت می‌گیرد و ضمن از بین بردن محدودیت‌های جغرافیایی سرعت در رسیدگی به پرونده‌ها و تکریم زندانیان را به همراه دارد.

شایان ذکر است، کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از مردم برای مردم» در قالب ۱۲۰۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضاییه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضایی، همواره مشغولِ خدمت‌رسانی به عموم مردم است.