راه اندازی ربات هاتف به منظور ارتقای سطح کیفی ارتباط با ارباب رجوع

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی: به منظور ارتقای سطح کیفی ارتباط با ارباب رجوع، مکانیزه شدن پاسخ دهی به شکایات واصله و افزایش رضایتمندی شهروندان، ربات هاتف جهت پاسخگویی تلفن و ثبت درخواست خودکار شهروندان در مرکز نظارت همگانی سازمان راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی کانون -به نقل از واحد خبر «مافا» قوه قضاییه، موسی خلیل الهی در رابطه با عملکرد بازرسی کل استان آذربایجان شرقی راجع به موضوع قوه قضاییه هوشمند در تحول و تعالی دستگاه قضا، اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور به صورت متمرکز سامانه اختصاصی ثبت گزارش فساد و شکایات را به آدرس اینترنتی در اختیار عموم قرار داده و در حال حاضر شکایات و گزارش‌های واصله از طریق سامانه مذکور مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی افزود: همچنین به منظور ارتقای سطح کیفی ارتباط با ارباب رجوع، مکانیزه شدن پاسخ دهی به شکایات واصله و افزایش رضایتمندی شهروندان، ربات هاتف جهت پاسخگویی تلفن و ثبت درخواست خودکار شهروندان در مرکز نظارت همگانی سازمان راه اندازی شده که پاره‌ای از توانایی‌های ربات به شرح ذیل است:

– پاسخگویی ۲۴ ساعته و بدون وقفه
– پاسخگویی همزمان به ۳۰ نفر
– ثبت شکایت، گزارش فساد، گزارش فساد ناشناس، پیگیری درخواست‌های ثبت شده، راهنمایی حوزه وظایف و اختیارات سازمان
– تولید صوت و گفتار بصورت هوشمند مبتنی بر فناوری TTS بدون نیاز به ضبط صدای انسان
– دریافت همزمان درخواست شهروندان در تماس تلفنی و تبدیل آن به متن با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی مبتنی بر پردازش گفتار طبیعی (NLP)
– رعایت مواد ۱۲ و ۱۴ آیین نامه اجرایی قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور در احراز هویت شهروندان
– احراز هویت شهروندان با استفاده از ارتباط آنی با سرویس الکترونیکی احراز هویت سازمان ثبت احوال
– شناسایی اطلاعات هویتی اشتباه و ارائه بازخورد متناسب
– ارسال پیامک رهگیری بصور خودکار به شهروند، پس از پایان مکالمه تلفنی و ثبت درخواست
– قابلیت راهنمایی متنوع و قانونی شهروندان بر اساس وضعی و مرحله‌ای که درخواست در آن قرار دارد

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: به جهت سهولت و سرعت در نظارت هوشمند با ایجاد درگاه سینا ارتباط این سازمان با سامانه‌های تخصصی دستگاه‌های خدمات رسان برقرار شده است.

وی افزود: بازرسی کل استان آذربایجان شرقی از ابتدای سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۶۴ نامه هشداری در راستای شناسایی سوء جریانات و نارسایی‌ها به منظور پیشگیری از وقوع جرم و تخلفات احتمالی و صیانت از عملکرد مدیران به دستگاه‌های اجرایی ارسال کرده است که پیرو هشدار‌های ارسالی، اقدامات موثر و بازدارنده نیز توسط دستگاه‌های ذیربط عملیاتی شده که فراوانی آن‌ها به شرح ذیل است:

نظارت و بازرسی امور اقتصادی؛ ۳ شرکت و یک دستگاه دولتی

نظارت و بازرسی امور فرهنگی؛ ۲ دانشگاه و ۲ دستگاه دولتی

نظارت و بازرسی امور تولیدی؛ ۴ دستگاه دولتی

نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی؛ یک سازمان وابسته به قوه قضاییه، ۲ دستگاه دولتی و یک دستگاه وابسته به شهرداری

نظارت و بازرسی امور شهرداری‌ها؛ شهرداری‌های مرکز و شهرستان‌ها و ۲ شرکت وابسته به شهرداری‌ها

نظارت و بازرسی امور بانک‌ها و بیمه؛ شبکه بانکی استان و شرکت‌های بیمه

خلیل الهی تصریح کرد: در خصوص آموزش کارکنان نیز با برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی به صورت مستمر، نسبت به آموزش و آگاه سازی کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان آذربایجان شرقی در برخورد با تخلفات و مفاسد اداری به مقدار ۴ هزار و ۲۵۶ نفر ساعت اقدام شده است.

شایان ذکر است، خانواده بزرگ کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضائی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضائی، از مردم برای مردم» در قالب بیش از ۱۲۰۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضائی، همواره مشغولِ خدمت‌رسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.