آغاز فرآیند آرشیو الکترونیک بیش از ۲ میلیون پرونده قضایی در دادگستری استان تهران

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال جاری انتظار می‌رود 2 میلیون و 100 هزار  پرونده قضایی الکترونیکی شود.

به گزارش روابط عمومی کانون، سید محمد شفیعی از آغاز فرآیند آرشیو الکترونیک ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار پرونده قضایی خبر داد و اظهار کرد: با راه‌اندازی آرشیو الکترونیک در دادگستری کل استان تهران دسترسی به سوابق پرونده‌ها برای قضات و مردم به راحتی امکان‌پذیر شده و اسناد و مدارک مهم در پرونده پالایش، اسکن و در آرشیو الکترونیکی دادگستری کل استان تهران ثبت می‌شود.

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران عنوان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال جاری انتظار می‌رود این تعداد پرونده الکترونیکی شود.

وی ضمن تشکر از حمایت رئیس کل دادگستری استان تهران و تلاش معاونت مالی و پشتیبانی در تأمین اعتبار و برگزاری مناقصه و انعقاد قرارداد فرآیند مذکور بیان کرد: درصورت اصلاح آیین نامه بند الف ماده ۱۳۱ قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در فرآیند الکترونیکی شدن پرونده‌های قضایی تسریع خواهد شد.

شایان ذکر است، خانواده بزرگ کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از مردم برای مردم» در حدود بیش از ۱۲۰۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضاییه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضایی، همواره مشغولِ خدمت‌رسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.