نخستین نشست «کمیسیون فناوری اطلاعات» کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با هدف تقویت هوشمندسازی حداکثریِ فرآیندهای «احراز هویت» برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی کانون، در نخستین نشست کمیسیون فناوری اطلاعات که با حضور «مصطفی رحیمیان‌زاده/رئیس» و «آقایان نیکزاد، سلطانی، توسلی، وحید حافظی، کیوان پاشایی و محیا سادات فرازنده همگی از اعضاء» این کمیسیون در محل کانون برگزار شد، موضوع ضرورت تقویت هوشمندسازی حداکثریِ فرآیندهای «احراز هویت» در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
رحیمیان‌زاده/رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات کانون در این نشست گفت: توجه ویژه به مقوله‌ی احراز هویت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از جمله موارد امنیتی و حساس شمرده می‌شود که پیاده‌سازی آن موجبِ افزایش سطح دقت و کاهش احتمال جعل هویت خواهد شد.


وی خاطر نشان کرد: استفاده از داده‌های بیومتریک (مانند تشخیص چهره و اثر انگشت) به جای رمز عبور و شماره شناسایی که این موضوع، یکی از مصادیق بهره‌مندی از احراز هویت هوشمند می‌باشد، موجب کاهش هزینه‌های مختلف مادی و معنوی دفاتر شده و احتمال خطای انسانی را به حداقل خواهد رساند.
گفتنی است، در این نشست نیکزاد/رئیس هیأت‌مدیره کانون و عضو کمیسیون فناوری اطلاعات هم با تأکید بر بهره‌گیری هرچه بیشتر از هوش مصنوعی در فرآیندهای مختلف دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، بر پیاده‌سازیِ حداکثریِ این فناوری تأکید کرد.
شایان ذکر است، خانواده بزرگ کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از مردم برای مردم» در قالب بیش از ۱۲۵۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضایی، همواره مشغولِ خدمت‌رسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.